Acest site este intretinut si administrat de SC Atelier Web Media Design SRL.

Contact:
SC Atelier Web Media Design SRL
Str Paleologul 3A, Sector 2, Bucuresti
E-mail: blogtag.ro@gmail.com
Cod Unic de Inregistrare:  29529582
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J 40/233/11.01.2012

Copyright

Intregul continut al  site-ului (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.)– www.blogtag.ro  – este integral proprietatea SC Atelier Web Media Design SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Atelier Web Media Design SRL a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Datete personale ale membrilor

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile membrilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, adresa online (url) a blogului, pe toata durata functionarii contulului creat si ulterior pentru desfasurarea de statistici.

Informatiile vor fi folosite pentru a trimite actualizari cu privire la desfasurarea campaniilor, concursurilor, promotii, newslettere si recomandari personalizate pe zona de interes.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Atelier Web Media Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este monitorizarea participarii la campanii si concursuri si livrarea recompenselor castigate in urma participarii la acestea.

Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea participarii la campanii si concursuri.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete , avem  rugamintea sa ne transmiteti modificarile. Mai mult, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati expres pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa.

SC Atelier Web Media Design SRL  garanteaza confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adresa, etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei pentru livrarea recompenselor. Nu facem publice si nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale membrilor nostri.

Datele personale ale membrilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Furnizarea de date false sau incomplete este interzisa atunci cand se creaza un cont, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului accesul, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Atelier Web Media Design SRL.

Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

Pentru crearea unui cont nou pe site-ul www.blogtag.ro,  utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, proprietarul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Obligatiile membrilor

Bloggerii care isi fac un cont pe www.blogtag.ro se angajaza, prin exprimarea acordului asupra acestui document, ca vor respecta regulile enuntate mai jos. Nerespectarea oricarei reguli va atrage dupa sine stergerea contului si incheierea colaborarii cu www.blogtag.ro.

Prin crearea unui cont, bloggerii inregistrati pe www.blogtag.ro isi asuma pe propria raspundere ca au varsta minima de 18 ani.

Un utilizator www.blogtag.ro poate avea un singur cont, utilizarea de conturi multiple va atrage dupa sine stergerea conturilor, blocarea sumelor neretrase si blocarea IP-ului utilizatorului.

Blogurile inregistrate pe www.blogtag.ro trebuie sa aiba o vechime minima de 60 de zile si minim 20 de articole publicate.

Pe www.blogtag.ro sunt total interzise comentariile si mesajele jignitoare sau licentioase la adresa clientilor sau a celorlalti membrii participanti la campanii si concursuri. Orice nemultumire va fi solutionata cu participarea staff-ului www.blogtag.ro, daca suntem informati cu privire la aceasta.

Continutul creat pentru campanii si concursuri pe www.blogtag.ro trebuie sa fie in limba romana, sa nu instige la violenta, sa nu promoveze discriminarea sau oricare alte activitati ilegale.

Articolele create pentru campaniile si concursurile desfasurate pe www.blogtag.ro trebuie sa fie 100% originale, nu se accepta continut copiat din alte surse partial sau total.

Advertorialele recompensate trebuie sa fie pastrate pentru minim 6 luni pe blogurile care le gazduiesc. In cazul schimbarii de url al articolului sau al blog-ului membrii sunt obligati sa anunte staff-ul www.blogtag.ro pentru a actualiza aceste informatii. Daca aceasta dispozitie nu este respectata, rezultand in prejudicierea www.blogtag.ro sau a clientilor nostri, ne rezervam dreptul de a actiona in judecata membrul ce produce prejudiciul in cauza.

Comunicarea intre bloggeri si advertiseri se face strict prin intermediul instrumentelor disponibile pe www.blogtag.ro, orice fel de abatere de la aceasta regula conduce la eliminarea imediata a contului de pe www.blogtag.ro. De asemenea, ne rezervam dreptul de a actiona in instanta pe oricine beneficaza de pe urma unei colaborari initiate prin intermediul www.blogtag.ro fara a continua sa utlilizeze platorma noastra pentru medierea colaborarii.

Livrarea recompenselor

Administratorul www.blogtag.ro se angajaza sa livreze plata pentru advertoriale in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor, in cazul in care dispozitiile de mai jos sunt respectate.

Recompensele se livreaza prin transfer bancar, iar comisionul de transfer bancar este suportat de catre membru. La cererea membrului banii se pot livra  si prin alte metode (cum ar fi: Western Union, Paypal, Posta Româna), insa costurile de transfer vor fi suportate de catre membru.

Pentru ca un membru sa retraga banii este necesar sa semneze un contract furnizat de echipa www.blogtag.ro. Contractul se intocmeste o singura data, la prima retragere efectuata de catre un membru.

Membrii se obliga sa completeze contractul si sa anexeze copia C.I. inainte de prima retragere. In cazul în care administratorul efectuaza plata inainte, este datorita întelegerii cu membrul, care fiind de buna credinta, va trimite contractul imediat dupa confirmarea platii.

De asemenea, ne rezervam dreptul ca in cazul in care un participant la campaniile si concursurile de pe BlogTAG.ro nu confirma primirea mailului prin care este anuntat ca fiind castigator al concursului sau ca beneficiaza de recompensa in cadrul unei campanii in termen de 30 de zile, sa piarda dreptul de a beneficia de acestea.

Daca aveti intrebarile legate de „Termenii si conditiile de utilizare” va rugam sa ne scrieti la pagina Contact.