Accesul/vizitarea site-ului www.blogtag.ro se supune termeniilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, precum si “Politica de Confidentialitate” si “Termenii si Conditiile” de folosire, fara nici un fel de notificare. De aceea, va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care le-ati agreat.

Acces la datele personale:

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile membrilor: nume, prenume, adresa, email, url-ul blogului si al articolelor cu care participati la campanii, atat pe durata desfasurarii campaniilor cat si ulterior pentru a ne asigura de continuitatea promovarii.

Informatiile din formularul inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite actualizari cu privire la campaniile la care participati, recompensele pentru campaniile desfasurate, newslettere si recomandari personalizate pe domeniul de activitate.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Atelier Web Media Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati. Scopul colectarii datelor este: monitorizarea participarii dumneavoastra la campaniile desfasurate pe blogtag.ro si transferul recompenselor castigate in urma participarii la campanii.

Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a va trimite sumele castigate in urma participarii la campanii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar

Politica de Confidentialitate – nelamuriri

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Atelier Web Media Design si care va privesc direct, nu ezitati sa ne contactati!

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii” care se aplica de asemenea accesului dumneavoastra pe acest site.

Contact:
SC Atelier Web Media Design SRL
Str Paleologul 3A, Sector 2, Bucuresti
E-mail: contact@blogtag.ro
Cod Unic de Inregistrare: 29529582
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J 40/233/11.01.2012