Am participat la concursul organizat de Blogtag si Targul Cartii visand ca voi castiga. Ador sa citesc si mai am mult pana voi avea in biblioteca autorii favoriti. Cum nu imi permit sa cumpar carti, am decis sa particip la acest concurs pentru a avea sansa de a castiga carti.Cand scriu despre carti ma inflacarez, simt o energie creatoare in mine pentru ca in carti si din carti am invatat multe lucruri si tin enorm de mult la cartile mele. Dupa ce am aflat ca blogul pe care scrisesem articolul nu are rankul necesar am fost foarte trista. Credeam ca visul meu se spulberase pana echipa Blogtag a decis sa imi dea o sansa. Nu pot spune cat de mult le multumesc si cat drag pun in lectura cartilor castigate. Am fost atat de fericita sa aflu ca sunt in cursa pentru premii, dar am fost ametita de bucurie cand am aflat ca am iesit pe locul al III-lea castigand astfel un voucher de 200 lei pe Targul Cartii. Prima data am trimis un email si am multumit,apoi am stat ore in sir in fata calculatorului incercand sa aleg cele mai interesante carti si pe cele cu un raport cat mai bun calitate-pret. Dupa lungi gandiri si razgandiri m-am decis la 24 carti superbe. Am apasat butonul si minunea s-a produs: comanda a fost data. A doua zi am primit coletul acasa si am studiat fiecare carte cu o bucurie neinteleasa de multi.
Trebuie sa recunosc ca am fost uimita ca mi s-a dat o sansa si ca am colaborat atat de frumos cu persoana de la Blogtag. Ma bucur ca mai exista oameni care sa te ajute cand ai nevoie sau cand vrei sa-ti implinesti un vis. Stiu ca unii nu ar cataloga cartile un vis, dar eu vad biblioteca visurilor ca un vis. E visul meu,propriu si special. Mai multe vieti inchise intre filele cartilor asteptand sa fie descoperite.
Dupa o asemenea experienta o sa stau sigur cu ochii pe site-ul Blotag care se vede de la o posta ca se dezvolta pe zi ce trece si voi participa la toate campaniile la care ma incadrez cu blogul meu. Ma bucur ca am gasit o noua modalitate de a castiga lucruri folositoare nefacand mai mult decat uz de internet si imaginatie.