Să încep ca românu’ de astăzi: ’’Intru pe facebook ca un om normal’’ şi văd că pagina Bookaholic distribuie un concurs destul de interesant, organizat de platforma BlogTag. Intru şi observ minunăţia de concurs. Premiile: o tabletă şi două vouchere în valoare de 300 şi 200 de lei pentru achiziţionarea unor cărţi de pe TârgulCărţii.ro câştigătorilor. Cum sunt atrasă de astfel de concursuri m-am informat repede despre ce trebuie să scriu, reguli şi termenul limită. Sunt absolut fascinată de concurs. Încep să scriu de zor şi cu plăcere.După ce s-a terminat am aşteptat cu sufletul la gură lista celor trei câştigători.  Întodeauna mi-am privit lucrările cu reticenţă şi, de asemenea, şi de această dată. Eram curioasă să aflu câştigătorii, chiar dacă nu aş fi fost printre ei. Am fost extrem de fericită, vă daţi seama pentru că… pentru că ce? Luasem premiul I, câştigasem tableta! Ziua mi se luminase, eram fericită. BlogTag mă făcuse fericită, fericită, fericită. După cum am mai spus în alte dăţi doamna de la poştă şi curierii dau veştile cele mai bune.

Au fost promţi şi iată că tableta a ajuns la mine. Ce fac/voi face cu tableta? Ei bine, o voi folosi în scopuri educative. Deja mi-am descărcat câteva din cărţile pe care nu am apucat să le cumpăr şi acum le citesc. Voi face poze la… cărţile din bibliotecă. Voi avea grijă de ea, pentru că am câştigat-o muncind. Mulţumesc echipei BlogTag.

BlogTag e o platformă de advertoriale, la început ce-i drept, dar care promite multe.

Concursuri la care puteţi câştiga tablete, vouchere etc. Am intrat pe site şi am observat că sunt lucruri foarte utile pentru bloggeri, precum promovarea unui blog , cum să faci bani din blog, cum să faci bani fără să munceşti prea mult, dacă faci ceea ce îţi place, cum să-ţi câştigi publicul.

În concluzie, dacă vreţi ca blogul să vă fie analizat de BlogTag, să devină într-o perioadă de timp cunoscut şi să faceţi bani din el, înregistraţi-vă pe pagina site-ului.