BlogTAG.ro este un proiect al Atelier Web a carei misiune este sa optimizeze tranzactionarea de advertoriale pentru a produce cele mai bune rezultate atat pentru bloggeri cat si pentru advertiseri. Am decis sa dezvoltam BlogTAG.ro pentru a facilita contactul dintre bloggeri si companiile interesate de advertoriale in urma experientelor pe care le-am acumulat in tranzactionarea de advertoriale pentru clientii Atelier Web si dupa ce am realizat ca sunt multe moduri de a imbunatati acest tip de activitate.

Pe platforma BlogTAG.ro companiile posteaza campanii de advertoriale si concursuri pentru bloggeri. Pentru a participa la campanii sau concursuri, bloggerii trebuie sa indeplineasca anumite conditii, sa scrie despre domeniul de activitate vizat de catre client, sa aiba un Page Rank cel putin egal cu cel dorit de client, un blog cu o vechime decel putin doua luni si o minima autoritate in domeniu. Aplicantii vor fi selectati de companiile organizatoare ale campaniilor si concursurilor pe baza potentialului de promovare pe care acestea il urmaresc.

Inercam ca prin serviciul nostru sa ducem promovarea pe blog intr-o noua etapa in care tranzactiile si serviciile se desfasoara cursiv, eficient si flexibil. Speram ca atat bloggerii cat si advertiserii sa mentina sentimentul ca au iesit castigati din colaborarile intermediate de echipa BlogTAG.ro.