Castigatori

Locul I – Gavrilut Roxana cu articolul Carti si literatura

Locul II – Andreea Iulia Toma cu articolul Lungul drum pana la pasiune

Locul III – Oana Pauna cu articolul Citeste

Participanti care au impresionat juriul

Adrian Gainaru cu articolul TargulCartii adjudecat de pasiunea pentru lectura

Moraru Anca-Elena cu articolul Va mai aduceti aminte de anticariat?

Alexandru Zaharia cu articolul TargulCartii.ro: pasiune pentru lectura intre nou si vechi

 

 

 

 

Concurs TargulCartii.roVa propunem un concurs sponsorizat de TargulCartii.ro, site de librarie si anticariat online. Perioada de desfasurare este 7 mai – 6 iunie. Concursul consta in scrierea unui articol care sa promoveze TargulCartii.ro, nou si original, de minim 500 de cuvinte, care sa apara pe prima pagina a blogului pe durata concursului si care sa aiba 2 sau 3 link-uri la alegere din:

Sunt invitati toti bloggerii care detin un blog cu Page Rank minim 2 si au activitate recenta si constanta pe acesta. Castigatorii vor fi anuntati marti, 10 iunie.  Juriul va fi format din membri ai echipei BlogTAG si reprezentati ai TargulCartii.ro, si va acorda punctajul astfel: 20% pentru coerenta si corectitudinea gramaticala a textului, 40% pentru originalitatea si creativitatea autorului, 20% pentru promovarea articolului pe retelele sociale de catre autor, 20% pentru impresia generala a juriului legata de articol.

Articolele se pot inscrie in concurs completand formularul de mai jos (nume si adresa articolului).

Despre TargulCartii.ro

TargulCartii.ro a fost infiintat in 2012 si este o librarie si anticariat online ce pune la dispozitia iubitorilor de carte peste 50.000 de titluri din cele mai diverse domenii de interes. Obiectivul TargulCartii.ro este de a promova arta si cultura prin cartile noi si de anticariat pe care le ofera cititorilor, de la beletristica la tehnica, enciclopedii, dictionare, critica si studii, carte pentru copii si multe altele.

  • Status: Finalizat

Conditii de participare

Page rank minim: 2/10
SAU
Autoritate minima: 30/100
  • Vechime blog: 1 an
  • Categorii: Carti si literatura
  • Perioada de desfasurare: 07-05-2014 - 06-06-2014

Premiul oferit

Locul I – tableta Samsung Galaxy Tab 3 7.0 WiFi 8GB P3210
Locul II – voucher in valoare de 300 lei la TargulCartii.ro
Locul III – voucher in valoare de 200 lei la TargulCartii.ro

Modalitatea de acordare a premiului

Premiile se pot ridica de la sediul Targul Cartii din Bucuresti, Str. Paleologu nr. 3A, sector 2, incepand cu miercuri, 10 iunie. In cazul in care castigatorii nu sunt din Bucuresti, vom aranja o modalitate de livrare de comun acord cu acestia.