LibrarieUniversala.ro lanseaza o campanie pentru advertoriale special conceputa pentru bloggerii care sunt pasionati de carti si literatura. Provocarea pe care LibrarieUniversala.ro a lansat-o este scrierea a 10 articole noi, originale, care sa promoveze libraria si anticariatul online LibrarieUniversala.ro, de minim 800 de cuvinte pe blogul personal care sa contina 2 link-uri spre http://www.librarieuniversala.ro/ pe cuvintele librarie si librarie online. De asemenea, autorul blogului trebuie sa promoveze prin intermediul retelelor de socializare articolul, iar articolul trebuie sa fie postat pe prima pagina a blogului pe toata durata campaniei.

Data limita pana la care va puteti inscrie si trimite articolul este 1 iunie. Selectarea celor 10 candidati care vor participa in campanie si vor beneficia de sponsorizarea oferita de LibrarieUniversala.ro se face in ordinea inscrierilor.

Pentru a va inscrie in campania de advertoriale va rugam sa lasati un comentariu cu numele, adresa de mail si link catre blogul dumneavoastra. LibrarieUniversala.ro este un site de anticariat si librarie online care ofera clientilor sai titluri din toate domeniile literare, tehnice si practice.

  • Status: Finalizata

Conditii de participare

Page rank minim: 2/10
SAU
Autoritate minima: 30/100
  • Vechime blog: 1 an
  • Categorii: Carti si literatura
  • Perioada de desfasurare: 07-05-2014 - 01-06-2014

Premiul oferit

LibrarieUniversala.ro acorda pentru fiecare articol din cele 10 suma de 50 lei.

Modalitatea de acordare a premiului

Se va stabili de comun acord cu fiecare participant.